KINDERENVRIENDEN
RUZIE
KATTEKWAAD
 
 
 

                                                VRIENDEN(MET WAT INFORMATIE) ER WONEN VEEL KINDEREN IN DE SCHOTER VLIELANDSTRAAT.
ER ZIJN 4 HUIZEN IN DE SCHOTERVLIELANDSTRAAT EN IN 3 DAARVAN WONEN KINDEREN
HET EERSTE HUIS WONEN GEEN KINDEREN.
HET TWEEDE HUIS WONEN DRIE KINDEREN DAVID 11 OLAF 10 LEANE 9.
HET DERDE HUIS WONEN 2 KINDEREN NIENKE 11 ALEX 9.
IN HET VIERDE HUIS WONEN WIJ TOON 10 WIES 9 DAAN 6.
IK BEN TOON IK WORD BIJNA ELF.
WIJ MET Z'N ALLEN ZIJN DIKKE VRIENDEN.
VANDAAG HEBBEN WE NOG NET VOOR SCHOOLTIJD EEN GROOT SNEEUWBALLEN GEVECHT GEHOUDEN (29 FEBRUARI). DE FOTO DIE JE BIJ DE INDEX VINDT IS LATER OP DE DAG GEMAAKT.
WE KUNNEN MAAR NIET OPHOUDEN OM IN DE SNEEUW TE SPELEN!!!
HET SNEEUWT DE HELE DAG DOOR.WE DACHTEN DAT EERST DAT DEZE WINTER ER GEEN SNEEUW
ZOU MAAR DAT WERD DUBBEL EN DWARS WEGGEVAAGD DOOR DEZE SNEEUWDAG!!
DE ZOMER IS OOK HEEL LEUK LEKKER ZONDER JAS NAAR BUITEN LEKKER STRAATSPELLETJES SPELEN. EN LEKKER NA HET ETEN NOG BUITEN SPELEN MET DE ANDEREN KINDEREN VAN ONZE STRAAT OMDAT HET DAN LANGER LICHT IS.
EN OOK LEKER BABEQUEN. DE LENTE IS FIJN ALLE BLOEMEN KOMEN UIT EN ER KOMEN WEER BLAADJES AAN DE BOMEN ALLES WEER GROEN EN KLEURIG . DAAR BEN IK DOL OP.
DE HERFST IS LEUK OMDAT WE DAN LEKKER  MET DE STRAAT NAAR HET BOS GAAN OM KASTANJES EN EIKELS TE ZOEKEN.  WAT IS JOUW LIEVELING SEIZOEN STEM NU!
VIND JIJ HET OOK LEUK OM MET JE KINDEREN UIT DE STRAAT TE SPELEN IN WAT VOOR EEN SEIZOEN DAN OOK?? NOU WIJ WEL WIJ ZIJN DE BESTE VRIENDEN!!!!
hutten bouwen doen we graagwe houden van een boswandeling vooral in de herfst
DIT IS NOU OOK EEN VOBEELD WAT WIJ DOEN!!!!!!
 
 
 
 

                                                              RUZIE 

RUZIE KOMT BIJNA NOOIT VOOR BIJ ONS MEESTAL KOMT DE RUZIE DOOR DAT EEN VAN ONS EEN ANDER PIJN DOET OF IETS DOET  WAT DE ANDER NIET LEUK VIND BIJ ONS IN DE STRAAT ZITTEN NAMELIJK KINDEREN DIE SNEL OPGEFOKT ZIJN (ik noem geen namen!!!!!) OF IEMAND DIE SNEL PIJN HEEFT OF SNEL HUILT. MAAR GELUKKIG IS DE RUZIE WEL WEER SNEL OPGELOST
BIJVOORBEEL ALS DE GENE DIE IEMAND PERONGELIJK PIJN HEEFT GEDAAN , DOET DAN IETS GEKS OF MAAKT EEN GRAPJE OF TREKT EEN GEK GEZICHT EN DAN KUNNEN WE TOCH WEER LACHEN.

PROBEER NIET WEG TE LOPEN VAN RUZIE'S MAAR NAAR DEGENEN TOE EN ZEG SORRY EM HEL HEM EVEN OVERIJND( bij bewijs van spreeken en letterlijk). IK HOOP DAT JE HIER IETS VAN OPGESTOKEN BENT WANT DAAR GAAT HED DEZE TEKST OOK OM.
PROBEER ZO VEEL MOGELIJK RUZIE'S GOED OP TE LOSSEN.
sorry ik dee het maar perongeluk maar je reageer zo eemm actievze zeggen dan altijd wel ik dee het uit woeden maar mischien is het wel uit wraak

GEWELD IS NIET NODIG JE KAN HET OOK GEWOON MET WORDEN OP LOSSEN!!!!!
 
 
 
 

                 KATTEKWAAD
 

DOE JIJ OOK WEL EENS IETS STIEKEM OF HAAL JE WEL EENS KATTEKWAAD UIT??? VAST WEL EENS. NOU WIJ DOEN OOK WEL EENS IETS STIEKEM EN HALEN  OOK WEL EENS KATTEKWAAD UIT.
BIJVOORBEELD EEN SNOEPJE PIKKEN OF LEKKER LANGEN LEZEN DAN MAG ( DAARVAN MAAK IK OOK GEBRUIK LEKKER, LANGER LEZEN!!!) OF BELLETJE LELLEN. VOOR DE GEEN DIE ECHT VAN KATTEKWAAD  HOUDEN IS LUILAK TOG DE ECHTE GELEGENHEID!!!! MAAR WIJ HOUDEN ONS WEL AAN SPECIALE REGELS:
 

ALS IK JOU WAS ZOU IK JE OOK AAN DEZE REGELS HOUDEN WANT ANDERS KRIJG JE VERSCHIKKELIJKE RUZIE MET JE OUDERS.

      WANT JE KAN DE WIND VAN VOREN KRIJGEN
 
 
 

                                                     ER IS VERDER NIKS TE ZIEN                    TERUG NAAR INDEX